Norge        |  Sverige     

Fix Universal vil imponere deg!

*Ofte stilte spørsmål om Fix Universal*    *Våre kunders tips*   *Vår Fix Universal demonstratørs tips*

Fix Universal                

Rengjør, polerer og konserverer på en gang. Høykonsentrat, derfor meget drøyt. Unikt for: rustfritt stål – kobber – messing - sølv – tinn –gull – aluminium – emalje – plast – glass – krystall – porselen – keramikk – lakkerte flater. Uvurderlig i alle hushold. Kalk og fettløsende! Suverent til fliser – toalett – dusjkabin – vask – badekar – kjøkkenbenk – vinduskarmer – persienner – kjøleskap – gulvbelegg – vaskemaskin – pokaler – ski – golf utstyr – musikkinstrumenter – båt og båtutstyr, for å nevne noe.

Beställa Fix Universal i Sverge

Bestille Fix Universal i Norge

Ofte stilte spørsmål - med svar

Bruksanvisning:
Før en lett fuktet svamp noen ganger over universal pastaen, til litt av pastaen fester seg på svampen. Klem svampen til et kraftig skum oppstår. Vask og poler med dette skummet, Skyll av med rent vann, eventuelt tørk med en myk klut. Resultat: "Skinnende

Garanti: Om ønsket resultat ikke framkommer på et flertall av ovenfor nevnte objekt, kjøper vi tilbake boksen din, om minimum 80% av innholdet er igjen.

Miljøvennlig rengjørings- og poleringspasta. Konsentrat = Utrolig drøy!

Artikkel nr.: Beskriving Pris:
DA01 Fix Universal 650g. inkl 1 svamp. 170,-

DA02 Fix Universal 900g. inkl 1 svamp. 200,-

 

DA04 Fix Universal 4 Kg. inkl 5 svamper. 650,-
DA06 Fix Universal 2 kg

350,-
DA05 Ekstra svamp 10,-

Porto i henhold til postens takster tilkommer.

Ofte stilte spørsmål med svar

Bruksanvisning
Bruksområdene til fix-universal er mange. En frase vi har lagt til oss er: "Alt som tåler vann tåler fix-universal".
Under kan du lese direkte hvordan du skal benytte deg av din boks.

Slik skal du bruke Fix
Ta svampen som fulgte med, fukt den godt i lunkent eller kaldt vann, vri den tom for vann. Mindre vann du har i svampen bedre blir såpen. På lette flekker kan du ha litt vann, mens vanskelige flekker lite vann. Når det gjelder sølv er det en våt klut som skal brukes. På de blanke ringene på komfyren, en tannbørste/ neilbørste. Peisovnsdøra kan man bruke en grovere svamp. På badet kan man gjerne bruke en stor svamp slik at jobben går raskere. Lykke til!!

 

Bruksområder

Kjøkken:
Laminerte flater, skap og benker. Oppvaskbenken slik at den blir blank, komfyren, keramiske topper, injeksjons topper, gass ovner, vanlige koke plater. Stekeovn, stekeovnsdør, kjeler, stekepanner, brødformer, kakeformer, grillrister, ventilatorer, mikrobølgeovn, oppvaskmaskinen. Fjerner fett på kjøkkenredskaper som toastjern, vaffeljern brødbakere osv. Fettmerker på kjøleskap fryseskap i stål og emaljerte flater.

Bad:
Dusjkabinett i glass og plast. Fliser, fuger respatex plater, badekar, boblekar plastvasker, stålvasker, porsjelnsvasker og speiler. For å fjerne kalk, jern, såperester og hudrester. Den er super til dette, fordi den legger en vokshinne på ting du vasker, som gjør at vannet preller av. Og på den måten ikke samler kalk- og jernrester på samme måte som før, og på denne måten letter jobben med å vaske badet så ofte som tidligere var nødvendig.
Vi har på dette området mange tusen fornøyde kunder.

Bil:
Fix universal skal ikke brukes til lakk på bil, da vi for sikkerhetsskyld vil gardere oss på dette området mot eventuelle skader.
Fix er derimot utrolig bra til vindusruter, aluminiumsfelger og oljesøl i motor rom.

Båt:
Fix har høstet en masse med god kritikk på dette feltet. Dette er et middel som kan brukes til å vaske og rense gelkoaten, fendere, ruter for sjøvann, vannlinjen, kokepluss og stort sett alt som har med båt og gjøre. Det fine med mr fix er at den innholder litt polis, som gjør at du ikke får matte felter når du vasker båten din for svarte striper. Fordi den innholder litt polis er dette utrolig gunstig.

Campingvogn:
Fin til dette området og har også her høstet ros fra uttalige campere som har vasket campingvognen sin med Fix. De har fått fjernet ting de aldri før har klart, blandt annet som bjørke saus fra bjørka som brenner seg fast i sola. Har du campingvognen bak bil, har det lett for å samle seg eksos på vognen bak, og dette kan du også fjerne med Fix. Den er rett og slett utrolig på disse områdene.

Hagemøbler:

Produktet er bra til dette også. Men det har seg slik at en del billig plast på markedet i dag, har en evne til å smelte i sola, og eventuell møkk som ligger på hagemøblene da, trekker seg inn i møblene når det blir kaldere i luften. Her kan vi dessverre ikke hjelpe til, men ellers er den meget bra.

Pussing:
Kobber, messing, gull, tinn, stål, aliminium, stålbestikk. Når det gjelder kobber, så er det slik at dette oksidere veldig fort, spesielt for dere som fyrer med ved. Da Mrfix er ett rengjøringsprodukt med litt polis, så kan man bruke dette til og pusse kobberet med. Men for og få noe som vare lengere en alt annet, kan det være lurt og gå over med Fix kobber polirs eller pool / blustar. Eller Gloria og Zalo, da vil du få noe som holder mye lengere en alt annet. Dette er tips vi har fått fra kunder, men er selvfølgelig ikke nødvendig.

Sølv:
På sølv skal man ikke bruke svampen, da denne er for grov. Bruk en fuktet klut, men ikke på oksidert søl, da man kan skade oksideringen for eksempel på bunadsølv. Her fins det ting på markedet som er bedre, men vi har mange fornøyde kunder.

Diverse ting:
Hvite joggesko, gummistøvler, flekker på laminat som fargestifter, tusj, kulepenn, sko merker, dørklinker, stikkontakter, vindusvask, kobberhetter, peisovnsdør, strykejern.

Industri /storhusholdning :
Fix er utrolig til det meste som har med rustfritt og rengjøring å gjøre. Passer perfekt til hoteller, restauranter, barer, storkjøkken, heis montører, vaktmestere, bilp
 

 


Copyright © 1999-2009 IPP AS. Alle rettigheter forbehålles.
Alle bilder tilhører respektive firma och benyttes med tilatelse.